Издателство Дамян Яков
БългарскиEnglish
Разширено търсене
Търси
В цъфналата ръж Автор: Робърт Бърнс Обича ме, не ме обича Автор: Дамян Дамянов В нощите лунни Автор: Сергей Есенин Рубайят Автор: Омар Хайям Любовни тайни Автор: Сборник Шедьоврите на световната любовна лирика! Сонети Автор: Уилям Шекспир
damyan yakov начална страница
Нови книгиКнигиАвториАкцентиЗа издателствотоСъбитияОтзивиКнижарнициКонтакти
Начало / Събития / Шеста "Алея на книгата" в гр. Варна
Царството на славяните - Мавро Орбини
Шеста "Алея на книгата" в гр. Варна
There are no translations available.

Шеста "Алея на книгата" в гр. Варна

Шеста Алея на книгата в гр. ВарнаШестата "Алея на книгата" в гр. Варна ще се проведе от 31 юли до 9 август, организирана от Асоциация "Българска книга" и Община Варна.

Това лято "Алея на книгата" ще изненада жителите и гостите на Варна с още по-голямо разнообразие от автори и заглавия. Най-голямото книжно изложение на открито в България ще се разположи в 17 шатри на пешеходната част на бул. "Сливница", между хотел "Черно море" и Фестивален комплекс.

ВАРНА СЕ ПРЕВРЪЩА В ОТВОРЕНА ЛИТЕРАТУРНА СЦЕНА В популярни културни пространства, на нетрадиционни места на открито, в неформална обстановка, всяка вечер ще се случват литературни четения и срещи с обичани български писатели. Литературният кът, разположен на "Алея на книгата" ще срещне публиката с млади и вече утвърдени писатели и поети, включително с най-популярните варненски автори, представители на различни жанрове.

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ На 31 юли от 18:00 часа в открития Литературен кът на "Алея на книгата" РАБОТНО ВРЕМЕ от 10:00 до 22:00 часа
ВХОД СВОБОДЕН

< назад към всички събития

 
damyan yakov начална страница
Нови книгиКнигиАвториАкцентиЗа издателствотоСъбитияОтзивиКнижарнициКонтакти

Търговски салон на издателство „Дамян Яков“:
гр. София 1528, бул. "Искърско шосе" №19, КНИЖНА БОРСА БОЛИД
e-mail: office@damyanyakov.com; borsa@damyanyakov.com
тел. 0888 671 574

Партньори
store.bg   Хеликон